Rijlessen

Praktijk &
Theorie lessen

Rijles in Den Haag, Rijswijk, Delft en omstreken.

Praktijklessen

De praktijklessen van Chams duren 100 of 50 minuten. Het is raadzaam om meerdere lessen per week te volgen,  we rijden vaak in blokuren (100 minuten) dat zijn 2 rijlessen van 50 minuten. Je wordt van huis of van een andere afgesproken plaats opgehaald en teruggebracht. Je rijdt tijdens het lessen altijd in dezelfde lesauto en met dezelfde instructeur. Je gaat rijlessen in een rookvrije nieuwe Volkswagen T-Roc  met alles erop en er aan.

De voorderingen worden bijgehouden op de vertrouwede instructiekaart zodatje gestructureerd wordt voorbereid op het praktijkexamen en je zelf ook inzicht hebt in het verloop van de rijopleiding. Wij gaan rijden in de omgeving van Rijswijk, Delft, Den Haag en omstreken. Om de slagingskans voor het praktijkexamen te vergroten is het mogelijk om een tussentijdse toets te volgen.

Theorielessen

Een onvermijdelijk stap naar het halen van het rijbewijs is het slagen voor het theorie-examen. Om dit succesvol te kunnen moet je de verkeerstheorie goed beheersen.

Onze verkeersschool heeft theorieboeken en theorie cd-roms beschikbaar welke je bij je instructeur kunt aanschaffen. Het is belangrijk dat de boeken recent zijn, omdat verkeerssituaties of regels in de loop der tijd aangepast worden. Via de rijschool kun je ook gebruik maken van online theoriecursus. Natuurlijk kan ik je ook aanmelden voor een dagcursus (theorie in 1 dag).

Uitstekend
Gebaseerd op 95 recensies
Josephine Belloni
Josephine Belloni
5 Oktober 2023
Ik kan niet genoeg lof uitspreken over Autorijschool Chams! Vandaag heb ik eindelijk mijn rijbewijs behaald en het is allemaal te danken aan Said. Vanaf het allereerste begin voelde ik me op mijn gemak bij mijn instructeur Said. Zijn geduld, professionaliteit en uitstekende kennis van het rijden hebben me geholpen om snel zelfvertrouwen op te bouwen achter het stuur. Hij paste zijn lesmethoden aan mijn specifieke behoeften aan en gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om te slagen. Wat ik vooral waardeerde, was de flexibiliteit van Autorijschool Chams. Hij was altijd bereid om mijn lessen aan te passen aan mijn schema en was nooit te laat voor een lesafspraak. Dat soort betrouwbaarheid is echt moeilijk te vinden. Ik raad Autorijschool Chams ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een geweldige rijschool. Hij is professioneel, vriendelijk en toegewijd aan het helpen van hun leerlingen om succesvolle en zelfverzekerde bestuurders te worden. Bedankt, Autorijschool Chams, voor alles wat je hebt gedaan om mijn rijbewijs te helpen behalen!
walid07
walid07
25 September 2023
Beste autorijschool/rijles instructeur van denhaag en omstreken in 1x geslaagd, Top lessen gehad en ben hem heel erg dankbaar voor alles!!!!
Darealchef
Darealchef
13 September 2023
Sait is een top leraar! Gelijk eerste keer geslaagd! En niet eens zoveel rijlessen gehad, dat zegt wel genoeg over hoe goed hij het je leert. Echt een aanrader.
chafik Atrari
chafik Atrari
20 Juni 2023
Goede rijschool! In 1x geslaagd?? dankjewel Said.
Lilian KS
Lilian KS
16 Maart 2023
Fijne rijinstructeur!! In 1x geslaagd!
Driss Essadek
Driss Essadek
15 Maart 2023
Top Rijschool, Top rijinstructeur!
Ouassima el markie
Ouassima el markie
8 Maart 2023
Autorijschool Chams is een zeer ervaren rijschool met een vriendelijke, geduldige en gezellige rijinstructeur. De lessen zijn super leerzaam en er wordt altijd positief gekeken naar hoe we het beter kunnen aanpakken. Ben hier super tevreden over en zou het niet anders hebben gewild. Zeker een aanrader !
Soufyan El Haddioui
Soufyan El Haddioui
7 Maart 2023
Said is een ervaren rij instructeur. Hij legt alles op een duidelijke manier uit. Hij is erg geduldig. In 1x geslaagd met behulp van Said. Zeker een aanrader!!
Kaoutar Mouhyieddine
Kaoutar Mouhyieddine
1 Maart 2023
Beste rijschool! Zo juist geslaagd!!!!!!!!
Jur h
Jur h
6 Februari 2023
Hele goede rijschool. In een keer geslaagd. Goede rijlessen en altijd rustig gebleven. Zeker aan te raden!

Contact opnemen

Vraag een proefles aan, bel of App naar 0611210648.

12 + 5 =

Rijschool Chams

Autorijschool Chams is een professionele onderneming die in staat is om jouw
rijlessen voor een zeer scherpe prijs te verzorgen. Ons bedrijf is inmiddels
uitgeroepen tot een zeer solide en betrouwbare rijschool met een uitstekende
reputatie en een hoog slagingspercentage.

Contact gegevens

Rijschool Chams

Hildebrandstraat 82-a

2524 VL Den Haag

06 11 21 06 48

info@autorijschoolchams.nl