Rijlessen

Praktijk &
Theorie lessen

Rijles in Den Haag, Rijswijk, Delft en omstreken.

Praktijklessen

De praktijklessen van Chams duren 100 of 50 minuten. Het is raadzaam om meerdere lessen per week te volgen,  we rijden vaak in blokuren (100 minuten) dat zijn 2 rijlessen van 50 minuten. Je wordt van huis of van een andere afgesproken plaats opgehaald en teruggebracht. Je rijdt tijdens het lessen altijd in dezelfde lesauto en met dezelfde instructeur. Je gaat rijlessen in een rookvrije nieuwe Peugeot 308 BlueHDI Allure met alles erop en er aan.

De voorderingen worden bijgehouden op de vertrouwede instructiekaart zodatje gestructureerd wordt voorbereid op het praktijkexamen en je zelf ook inzicht hebt in het verloop van de rijopleiding. Wij gaan rijden in de omgeving van Rijswijk, Delft, Den Haag en omstreken. Om de slagingskans voor het praktijkexamen te vergroten is het mogelijk om een tussentijdse toets te volgen.

Theorielessen

Een onvermijdelijk stap naar het halen van het rijbewijs is het slagen voor het theorie-examen. Om dit succesvol te kunnen moet je de verkeerstheorie goed beheersen.

Onze verkeersschool heeft theorieboeken en theorie cd-roms beschikbaar welke je bij je instructeur kunt aanschaffen. Het is belangrijk dat de boeken recent zijn, omdat verkeerssituaties of regels in de loop der tijd aangepast worden. Via de rijschool kun je ook gebruik maken van online theoriecursus. Natuurlijk kan ik je ook aanmelden voor een dagcursus (theorie in 1 dag).

Contact opnemen

Vraag een proefles aan, bel of App naar 0611210648.

Rijschool Chams

Autorijschool Chams is een professionele onderneming die in staat is om jouw
rijlessen voor een zeer scherpe prijs te verzorgen. Ons bedrijf is inmiddels
uitgeroepen tot een zeer solide en betrouwbare rijschool met een uitstekende
reputatie en een hoog slagingspercentage.

Contact gegevens

Rijschool Chams

Hildebrandstraat 82-a

2524 VL Den Haag

06 11 21 06 48

info@autorijschoolchams.nl